Corona-virus maatregelen!

Nieuwsupdate Corona vanuit NS Stations en Restaurant BuitenSporig!

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Corona-virus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten voorlopig tot 6 april maar naar alle waarschijnlijkheid tot en met 1 juni as. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

Deze ingrijpende maatregelen hebben impact op de dienstverlening op de stations. Ze zijn nodig om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We blijven de dienstverlening zo optimaal mogelijk uitvoeren binnen de genomen maatregelen.

Maatregelen op de stations
Wij volgen op de stations de aanvullende maatregelen vanuit het kabinet. Dit betekent concreet dat op het station per direct alle eet- en drinkgelegenheden moeten worden gesloten. De aangekondigde maatregelen zijn zoals je hebt kunnen vernemen nog niet geheel uitgewerkt door het kabinet. Zodra er wijzigingen worden aanbevolen of opgelegd zullen wij dit communiceren!

Wandbord met heerlijke gerechten!

Naast onze regelmatig wisselende menukaart, hebben wij op een wand in het restaurant een wandbord met daarop diverse plate-service gerechten, onze heerlijke ossenhaas biefstukken en ook voor vegetariërs mooie schotels!

Wijziging openingstijden!

De openingstijden van restaurant BuitenSporig! zijn aangepast aan de veranderde behoefte van onze gasten. Regelmatig geeft men aan ’s avonds graag iets langer te willen blijven zitten. Op zondag eet men liever thuis. Met onze aangepaste dienstverlening voldoen wij aan die wensen. We sluiten één dag in de week en wel op zondag en we hanteren van maandag tot en met zaterdag een ruimere openingstijd tot 21.30 uur ‘s avonds.

 

 

BuitenSporig! cadeaubon

Met onze cadeaubonnen bezorg je vrienden, familie en zakelijke relaties een leuke en smakelijke avond. De bonnen zijn in bedragen van € 10, € 15, € 25, en € 50, verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om bonnen te bestellen met uw eigen tekst en/of bedrag. De bonnen verpakken wij feestelijk voor u op een gratis flesje biologisch appelsap!
Bel even of kom langs!