Hopelijk zeer binnenkort ons terras open!

We hopen binnen enkele weken ons terras weer te mogen openen en onze gasten te mogen verwennen met ons heerlijke gebak, koffie, drankjes en lunch.

Gedurende de periode dat alleen de terrassen open mogen (en binnen dus nog niet!) zijn wij van 10.00 uur tot 16.00 uur open van maandag tot en met vrijdag. Wij zien graag uw reservering van een tafeltje tegemoet!

Zaal verhuur tijdens de corona maatregelen!

De capaciteit van onze zalen zoals op deze website vermeld kunnen wij momenteel niet garanderen. Om een verstandige afstand van elkaar te kunnen houden hanteren wij op dit moment de volgende aantallen:

Zaal Dwarsligger         –  6 personen

Zaal Perongeluk          – 10 personen

Zaal Bovenleiding       – 15 personen

Belt u ons als u vragen heeft, wilt reserveren of vrijblijvend een optie wilt nemen op één van deze ruimtes. Graag maken wij een offerte betreffende de zaalhuur en de gewenste apparatuur!

CORONA maatregelen november 2020

Voor uw en onze veiligheid houden wij ons strikt aan de noodverordening, opgesteld door het veiligheidsteam van de Gemeente Tiel en volgend op de regels van het R.I.V.M. en is ons restaurant gesloten. Op dit moment kunnen zaalreserveringen (zonder lunch- of diner) nog doorgang vinden.

In dat geval noteren wij van elke reservering een naam en telefoonnummer en stellen wij u vragen omtrent uw gezondheid.

Bij de zaalopstelling garanderen wij de voorgeschreven afstand van 1,5 meter van elkaar.

Het pakket maatregelen van de regering gaat nog altijd uit van de eigen verantwoordelijkheid maar wij helpen u graag daarbij!

Wij zijn blij te kunnen melden dat de dagbesteding van onze cliënten door kan gaan. Samen doen we leerzame, ondersteunende, vrolijke, praktische, gezellige en gezonde activiteiten zodat we hopelijk over vier weken als vanouds weer als onze gast kunnen verwelkomen. Wij houden u via facebook, Instagram en via deze pagina op de hoogte van eventuele nieuwtjes en acties!

 

BuitenSporig! cadeaubon

Met onze cadeaubonnen bezorg je vrienden, familie en zakelijke relaties een leuke en smakelijke avond. De bonnen zijn in bedragen van € 10, € 15, € 25, en € 50, verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om bonnen te bestellen met uw eigen tekst en/of bedrag. De bonnen verpakken wij feestelijk voor u op een gratis flesje biologisch appelsap!
Bel even of kom langs!