• header 1

  • header 4

Menu

 

Bij BuitenSporig! ben je tussendoor gewoon even thuis; een lach van 10:00 tot 21:30. BuitenSporig! staat voor een vriendelijke bediening en eerste klas biologische kwaliteit, doorlopend van 10:00 tot 21:30  ‘s avonds. BuitenSporig! is zo’n horecabedrijf waarvan je gaat houden.

 

Even jezelf laten verwennen

De hele dag tot 16.00 uur serveren wij diverse soorten brood en banket dagelijks vers uit onze zorgbakkerij Thedinghsweert.

 

Lunch

Onze lunchkaart staat garant voor een heerlijke gevarieerde middagmaal, of het nou gaat om ’n zakelijke deal of gewoon gezellig met vriend of vriendin.

 

Diner

Vanaf 17.00 uur presenteren wij onze dinerkaart, waaruit u keuze kunt maken aan ’n royaal aanbod van vlees, vis, gevogelte en vegetarische gerechten alles wordt met passende garnituur geserveerd.

 

Ter zake

Ook zakenlunches of diners zijn bij BuitenSporig! in goede handen. In aparte lunch / diner vergaderkamers zorgen wij voor een uitstekende vergadersfeer om spijkers met koppen te slaan. En mocht dat tijdens de discussies nodig zijn, er is telefoon, fax, e-mail en een kopieerapparaat bij de hand.