Aurogra bestellen zonder recept

Dankzij de voortgang van het online winkelen, kunt u een apotheek vinden met de laagste prijzen voor medicijnen en de bestelling direct bij uw deurbel laten bezorgen of de bestelling zelf ophalen, waardoor u tot 30% kunt besparen. Door de betaalbare prijzen van medicijnen kan elke klant alles kopen wat hij nodig heeft om gezond te zijn.

Aurogra 100: BENU Apotheek (CSAT: 3.9)
Dodewaardlaan 13, 4006 EA Tiel, Netherlands | +31 344 621 041 | https://www.benuapotheek.nl/

Aardige werknemers aan de balie en aan de telefoon. Vragen die wat verder op bepaalde materie ingaan blijven onbeantwoord.

Bijzonder slechte communicatie. Pas als je (dus voor niets) naar de apotheek bent gegaan voor herhaal medicatie wordt er dus gezegd dat dat nu alleen online kan. Was netter geweest als ik daar eerder over geïnformeerd was.

Best fijne apotheek maar de herhaalservice werkt totaal niet. Ga er dan ook mee stoppen.

Aurogra 100: Etos (CSAT: 4.0)
Westledeplein 6, 4006 BB Tiel, Netherlands | +31 344 613 786 | https://www.etos.nl/

Hier geweest voor eyelove brillenservice in de apotheek. Goed en snel geholpen. Goede openingstijden en goede bereikbaarheid. Gratis parkeren.

Lange wachttijden ongevraagde info waat je ook nog voor mag betalen. Maar goed dat geld voor elke apotheek. Nooit medicijnen halen als je haast heb

Het was fantastisch, het voordeur stond vooraan en het achterdeur kon ik niet zo goed zien, zat helemaal achter in zeker…lol

Aurogra 100: Kruidvat (CSAT: 3.7)
Waterstraat 31-33, 4001 AM Tiel, Netherlands | +31 318 798 000 | https://www.kruidvat.nl/

Fijn apotheek, wordt netjes geholpen alles wordt netjes uitgelegd, bij twijfel wordt ee eerst met huisarts overlegd

Een fijne winkel en ik werd vandaag zeer persoonlijk geholpen door 1 van de medewerkers. Zij heeft erg met mij meegedacht! Ontzettend fijn!

Niet zo.n super grote Etos, maar veel te krijgen. En net zoals bij elke Etos. Een super service je wordt geduldig geholpen. Make up doen ze bij je als proef op. En geven heel goed advies.

Wilhelmina Druckerstraat 43-45, 4003 ZN Tiel, Netherlands | +31 344 633 128 | https://www.da.nl/

net als andere etos. wel minder voorraad en minder kennis van wat er is en over geneesmiddelen. Afijn kan 2x toevsl zijn.

Ruim aanbod in winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar verouderd. Enthousiaste ondernemers

Fijne drogist en vriendelijk personeel

Fijne adviesdrogisterij met klantvriendelijk personeel.